Förvirrad?

I dessa influensatider råder en stor förvirring bland folket. Den stora frågan har varit, ska man vaccinera sig?
För Michaela som befann sig i riskgruppen var vaccanation ett självklart val. Michaelas biverkningar på vaccinet blev feber, trötthet och en smärta i armen. Hon blev meddelad innan sprutan att 1 av 10 får just dessa biverkningarna. Michaela har under en lång period försökt att övertyga Linn om att hon ska vaccinera sig och har nu äntligen lyckats. Efter att ha läst en rad artiklar stod valet klart för henne!

I början av hysterin trodde vi att endast de som tillhörde riskgruppen kunde bli allvarligt sjuka och dö i Svininfluensan, och just därför tvivlade Linn på vaccinering. Men det har kommit fram senare att även de utanför riskgruppen löper  chans att insjuka på samma sätt. Exempel på detta är en 8-åring finsk flicka som inte hade några bakomliggande sjukdomar. I följd av svininfuensan drabbades hon av lunginflammation och dog.

Det finns andra likadana fall, exempel en 14åring pojke från kalmar som nu vårdas i respiratior.
Inte heller denna pojke tillhör riskgruppen, och man tror till stor sannorlikhet att även detta är Svininfuensan.

I en artikel från aftonblandet läser vi "700 döda på en vecka". Dödsantalet i världens har nu stigit enda till 5712 personer.

Vill ni drabbas av detta? Nej! VACCINERA ER!!

"Nu ska jag väl slippa snora, sa kärringen och skar av sig näsan"

Kommentarer
Postat av: martin

Mycket intressanta tankar om influensan. Tycker att ni har gjort ett myckert klokt beslut, men längtar fotfarande efter erat första videoinlägg.// eran mest trogna läsare martin

2009-11-12 @ 18:58:04
Postat av: Linn & Michaela

Svar till martin!

Det glädjer oss att du gillar vad vi skriver och kritiserar våra åsikter! Vi jobbar på det, det kommer inom en snar framtid!

/ Dina trogna tjejer Linn&Michaela

2009-11-12 @ 22:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0